You are here

Az AC Marca egy 1922-ben alapított, barcelonai székhelyű, nemzetközi cégsoport. Portfóliójában olyan közismert, piacvezető márkák találhatók, mint a Norit vagy a Ceys.

Magunkról

Barcelonai székhelyű, nyolc leányvállalattal és több, mint 700 alkalmazottal rendelkező nemzetközi vállalatcsoport vagyunk. Márkáinkkal több, mint 50 ország piacán vagyunk jelen.

Cégünket 1922-ben alapították. Először festékeket gyártottunk, melyeket IBERIA márkanéven Spanyolországban hoztunk fogalomba. Az azóta eltelt évek alatt tevékenységünk változatosabb és gazdagabb lett. Ma már a háztartási tisztítószerektől a testápolási termékekig, a ragasztóktól a barkács termékekig, és gyógyszertári forgalmazású bőrápolási termékekig ível a termékpalettánk. A termékportfóliónk számos jól ismert márkával büszkélkedhet, mint például a Sanytol, Lactovit, Norit, Ceys, Giorgi és Ecran. Ezek mind piacvezetők a maguk termékkategóriájában. A vállalatunknak három gyára van Spanyolországban, és további egy-egy Franciaországban, Mexikóban és Csehországban.