Lactovit MEN

A férfiak bőrének ápolására és táplálására a Lactovit speciális, Lactovit MEN termékkínálattal rendelkezik.

Lactovit Men

A férfiak bőrének ápolására és táplálására a Lactovit speciális, Lactovit MEN termékkínálattal rendelkezik.
A férfiak egyre tudatosabban törődnek külsejükkel, jobban odafigyelnek a testápolásra és új bőrápoló termékekkel is kísérleteznek.
A férfiak és a nők bőrének szerkezetében igen nagy a különbség. A férfiak bőre sajátságos tulajdonságokkal rendelkezik: erősebb, szilárdabb és tömörebb a nők bőrénél. Ráadásul általában zsírosabb is, így megfelelő szintű hidratálásra van szükség. Ezért a férfiaknak olyan speciális termékre van szükségük, amely tökéletesen megfelel bőrüknek.

A Lacovit MEN maximális bőrápolást kínál, köszönhetően a termékekben található Lactomineral-nak, tejfehérjéknek, vitaminoknak és ásványi anyagoknak, amelyek kifejezetten a bőr megerősítését, vitalizálását biztosítják, éppen amire a bőrnek szüksége van. A termékválaszték tusfürdőkből és dezodorokból áll.

 

A Lactovit Men választék három tusfürdőből áll: Lactovit Men DeoAction, Lactovit Men Active és Lactovit Men Sensitive.

Tusfürdők

A Lactovit Men választék három tusfürdőből áll: Lactovit Men DeoAction, Lactovit Men Active és Lactovit Men Sensitive. Mindhárom termék 3 az 1-ben típusú (arcra, testre és hajra), ezért használatuk kényelmes és praktikus.                     

  • Lactovit MEN Active tusfürdő: élénkítő hatóanyagai aktiválják a hámsejteket, így a bőr erőssé és élettel telivé válik.
  • Lactovit MEN DeoAction tusfürdő: szagsemlegesítő tulajdonságával megelőzi a kellemetlen szagok kialakulását, miközben frissességet és kellemes érzetet eredményez.
  • Lactovit MEN Sensitive tusfürdő: hidratáló hatóanyagaival biztosítja a bőr megfelelő hidratálását, így őrizve meg a puhaságát és egészségét. Száraz, érzékeny bőrre ideális. 
A Lactovit MEN dezodor választék két, golyós deo és spray kiszerelésű termékből áll, melyek folyamatos védelmet nyújtanak az izzadás ellen.

Dezodorok

A Lactovit MEN dezodor választék két, golyós deo és spray kiszerelésű termékből áll, melyek folyamatos védelmet nyújtanak az izzadás ellen. Illatuk kellemes és intenzíven férfias. Dupla adag vitaminnal és tejfehérjével ápolják és védik a bőrt. Egyedülálló Lactodefense 48h komplex összetevője a kalciumsóknak és aktivált izzadásgátlóknak köszönhetően fejti ki hatását és engedi a bőrt lélegezni.