Jogi nyilatkozat

A weboldal tulajdonosának adatai

A) Céges weboldal verzió

A jelen weboldal tulajdonosa a GRUPO AC MARCA, S.L., adószáma: B-61.711.503, székhelye: Av. Carrilet, 293-297, 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Spanyolország, amely az AC Marca vállalatcsoport anyavállalata.

B) Leányvállalatok verzió

A jelen weboldal tulajdonosa az AC MARCA HOME CARE, S.A. (az AC Marca vállalatcsoporthoz tartozó vállalat), adószáma: A-08.053.423, székhelye: Av. Carrilet, 293-297, 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Spanyolország.

Szellemi és ipari tulajdonjog

A weboldalon látható dizájn, logók, márkák és egyéb megkülönböztető jelek kizárólag az AC Marca tulajdonát képezik, és a megfelelő szellemi és ipari tulajdonjogok védelme alatt állnak.

Harmadik felek weboldalaira irányító linkek

Az AC Marca weboldala harmadik felek oldalaira irányító linkeket tartalmazhat. Az AC Marca nem vállal felelősséget az ilyen oldalak tartalmáért, ezért az ezek használatából származó bármilyen kockázat kizárólag a felhasználó felelőssége.

Az AC Marca nem vállal felelősséget továbbá harmadik felek olyan webhelyeinek jogszerűségéért, amelyekről a jelen weboldal elérhető.

A tartalomért vállalt felelősség

A weboldal tulajdonosaként az AC Marca fenntartja a jogot, hogy az információk naprakészen tartása érdekében előzetes értesítés nélkül módosításokat végezzen a weboldalon, ideértve a közzétett tartalom vagy dizájn hozzáadását, módosítását, korrigálását vagy eltávolítását is. 

Az AC Marca nem tartozik felelősséggel a jelen weboldalon közzétett információk harmadik felek általi felhasználásáért, sem a felhasználók által a jelen weboldalon található információkkal kapcsolatban elszenvedett károkért vagy veszteségekért.

A tartalom másolása

Az alábbi weboldalon közzétett tartalom egészének vagy részének másolása tilos. 

Alkalmazandó jog

A jelen jogi nyilatkozat feltételeinek értelmezéséből eredő vita vagy konfliktus, valamint a portál szolgáltatásaira vonatkozó bármely kérdés esetén Spanyolország joga irányadó