TUDJON MEG TÖBBET

MIÉRT VÁLASSZUK AZ INTIM MOSAKODÓ GÉLT?

A hüvely természetes védőréteggel rendelkezik, amely védekező mechanizmusként működik a kórokozókkal és a fertőzésekkel szemben. Ez a védőréteg savas kémhatású, ami azt jelenti, hogy az intim terület pH-értéke 3,8 és 4,5 között ingadozik.

A nem megfelelő intim higiénia vagy a hagyományos tusfürdők használata felboríthatja a hüvelyflóra egyensúlyát. A szappanok lúgos pH-ja módosítja az intim terület természetes (savas) pH-ját, ami kellemetlen érzést és bőrirritációt okoz.Ezért fontos a speciális, alacsony pH-jú és tejsavas termékek használata.

MIÉRT VÁLASSZUK A LACTOVITOT?

A Lactovit Intim Mosakodó Gél természetes kivonatokat és tejsavat tartalmaz az intim terület élettani egyensúlyának tiszteletben tartása érdekében.

  • A tejsav amellett, hogy az egyik legkiválóbb hidratáló hatóanyag,az intim terület védelméhez is nélkülözhetetlen, mivel alacsonyan tartja a hüvely pH-értékét, ezáltal segít megőrizni a savas kémhatású védőréteget.
  • A nyugtató tulajdonságokkal rendelkező kamilla kivonat csillapítja az esetleges bőrirritációt és nyugtatja az intim területet.